Terug naar overzicht

VSK 2020 in Utrecht

15 januari 2020

We kijken terug op een geslaagde VSK 2020 van 4 t/m 7 februari in Utrecht!


Op onze stand kon u alles te weten komen over drukverhoging, oplossingen voor aan- en afvoer van afvalwater, veilig drinkwater én onze 24/7 landelijke storingsdienst & preventief onderhoud.

De drukverhogers van Duijvelaar zijn 100% doorstromend en dus legionella-veilig ontworpen. Door het toepassen van speciale doorstroom appendages en het vermijden van dode leidingen nemen we de voedingsbodem voor de legionella bacterie weg.

Bij vuil- en rioolwater installaties onderscheidt Duijvelaar zich ook door expertadvies voor een perfecte match tussen pomp en applicatie. Door de hoogwaardige producten én de ervaring van onze specialisten in het berekenen van de benodigde capaciteit en bepalen van de beste besturing. Zodat u jarenlang kunt vertrouwen op een installatie die probleemloos blijft functioneren.


DP Bluelink:

Met de toevoeging van onze communicatiemodule DP Bluelink aan uw installatie, onze nieuwste ontwikkeling die we op de beurs laten zien, bent uw zelfs 24/7 verbonden met uw installatie. Zodat u altijd weet hoe het met de installatie gaat. En niet voor verassingen komt te staan.


Was u niet in de gelegenheid om de VSK te bezoeken?

Neem gerust contact met ons op. Tel: 0172-488 388


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok