optimized_banner-maatwerk-besturing-1.jpg
DP-Control
Maatwerk besturingen

Complete projecten, hoge efficiency


Wanneer een standaard besturing niet volstaat, kunnen we een oplossing op maat ontwerpen. Dat is het voordeel als je ervaring en techniek onder één dak hebt.


Onze R&D afdeling houdt zich naast het ontwikkelen van nieuwe generaties RVS centrifugaalpompen, regelmatig bezig met het ontwerpen en berekenen van complete projecten, waarbij de elektrotechnisch ingenieurs nauw samenwerken met onze werktuigbouwkundigen op het gebied van PLC-programmeren, schakelkasten ontwerpen en hydrodynamica.Energiebesparing

Net als in onze standaardbesturingen worden de maatwerkoplossingen ontworpen op gebruiksgemak en optimaal rendement. Omdat Duijvelaar Pompen vaak al in een vroeg stadium betrokken is bij het ontwerp van de installatie sluit de besturing altijd naadloos aan op de applicatie en de projecteisen.

Onze maatwerk besturingen worden onder andere toegepast in installaties, containers en reinwaterkelders die wij compleet opleveren.

Veiligheid

De besturingen, die worden ontworpen en gebouwd door ervaren engineers en electrotechnici, voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid en betrouwbaarheid zoals gesteld in de Waterwerkbladen en de NEN 1006.

Zeker het programmeren van besturingen voor bluswatertoevoer vraagt om specifieke expertise en goedkeuring volgens de regels van het bouwbesluit. Wij voldoen aan aan al deze eisen.

Toepassingen

Wij ontwerpen complete besturingssystemen voor uiteenlopende installaties op gebied van:
  • Drinkwater
  • Proceswater
  • Afvalwater
  • Bluswater
2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok