‚Äč

Break-Unit
Onderbrekingsinstallaties


Voor iedere situatie waarin onderbreking van drink- en proceswater wordt voorgeschreven biedt Duijvelaar Pompen een Break-Unit.

We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden installaties voor de toevoer van water vanuit 1 pand in Alphen aan den Rijn. Dat geeft ons een unieke positie. Zo kunnen we voor iedere toepassing snel een maatwerk onderbrekingsinstallatie leveren en is ondersteuning altijd dichtbij.'Onderbreking van drinkwater in de hoogste beveiligingsklasse'Maatwerk

Pomp-oplossingen voor maximale druk in processen en bescherming van drinkwaterkwaliteit

Maat of uitvoering maakt niet uit, iedere installatie wordt door onze vakkundige medewerkers met zorg gemaakt voor de applicatie.

Zo zorgen we met onze installaties voor veilige toepassing van demiwater in autowasstraten en ziekenhuizen of leveren we compacte installaties voor scheiding van proceswater in laboratoria en de veehouderij.

Wij zijn als geen ander op de hoogte van de wet- en regelgeving en kunnen met ons maatwerk in iedere situatie de juiste installatie voor u maken.

Het assortiment omvat installaties in de hoogste veiligheidsklassen (AB-, AF- onderbreking) en met uiteenlopende capaciteiten.

Bekijk onze referenties

Break-Unit

Professionele onderbreking van drink- en proceswater volgens de normen
  • Drinkwatergeschikt; AISI 304 of 316
  • Verschillende reservoirs
  • Beschermingsklasse AF of AB
  • Vast toerental of toerengeregeld

Break-Unit Duijvelaar Pompen


'Verzekerd van een installatie die voldoet aan uw wensen en de wettelijke normen.'

Eco Break-Unit

Beveiliging van water in processen met kleine capaciteit
  • compacte installatie met 40 liter voorraadreservoir en DPVCI insteekpomp
  • Vast toerental of toerengeregeld
  • Maximale capaciteit van 350 kPa
  • Beveiligingsklasse AB


Eco Break-Unit productspecificaties

Installaties in het blauw van duijvelaar

Niemand wil problemen door een tekort aan water(druk). Maar een te zware installatie is onnodig duur in aanschaf en verbruikt veel energie. Daarom hechten wij veel belang aan de ondersteuning die wij kunnen bieden bij de selectie.

Hoe bereken je de juiste drukverhogingsinstallatie voor de applicatie?

Bekijk de video

Nederlands vakwerk

Ieder detail van onze installaties, van pomponderdeel tot het leidingwerk en de besturing, is door ons ontwikkeld en gemaakt op basis van jarenlange praktijkervaring.

Dankzij een slim en exact bouwsysteem produceren we compacte pompinstallaties binnen een dag. Grote drukverhogers, brandinstallaties of onderbrekingsinstallaties vragen vaak meer tijd. Maar dankzij alle expertise in eigen huis, kunnen we ook deze snel produceren.


Lees meer over onze fabriek in Alphen aan den Rijn2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok