Totaalleverancier van oplossingen in watertransport

Alle expertise en disciplines onder één dak

Ontwerper & producent

Specialist in RVS
Duijvelaar Pompen ontwikkelt en produceert RVS centrifugaalpompen en drukverhogingsinstallaties voor drink- en proceswatertoepassingen.
We zijn ruimschoots marktleider in Nederland, met meer dan 50% marktaandeel in drukverhoging voor hoogbouw.


Adviseur

Korte communicatielijnen
Het gehele proces van advies, ontwikkeling en productie vindt plaats in één pand in Alphen aan den Rijn, Nederland. Door de korte communicatielijnen zitten we altijd dicht op het vuur en kunnen wij snel schakelen om aan klantwensen te voldoen, of om problemen in het veld direct op te lossen.

Onderhoudspartner

Landelijke serviceorganisatie

Het grootste deel van de producten worden op locatie in goede conditie gehouden door onze serviceorganisatie. Met maar liefst 50 monteurs in compleet uitgeruste servicebussen, zorgen wij voor onderhoud aan elk pompfabrikaat binnen Nederland en staan wij 24/7 uur paraat om storingen op te lossen.


Directe leverancier

Compleet productenpakket
Naast energiezuinige, drinkwaterveilige pompen en installaties levert Duijvelaar Pompen ook oplossingen voor vuil- en rioolwatertransport.

Partner in maatwerk en projecten...

Eigen engineeringsafdeling en private label productie

Lees meer

Advies en ondersteuning...

Persoonlijk advies, online informatie en zelf configureren

Lees meer

Eigen ontwikkeling en productie...

Alles in eigen fabriek in Nederland

Lees meer

Service en onderhoud...

24/7 storingsdienst en Service organisatie

Lees meer


Compleet assortiment...

Oplossingen voor uiteenlopende applicaties

Lees meer

MVO...

Bewust bezig zijn met de maatschappij

Lees meerMarktleider en wereldwijde speler

Exporteren via een wereldwijd dealernetwerk


Zowel de pompen als installaties behoren tot de wereldtop als het gaat om hydraulische efficiency, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom leveren we ook in meer dan 100 landen over de hele wereld aan kwaliteitsbewuste klanten. Rechtstreeks óf via een netwerk van zo'n 60 dealers. Op het gebied van drukverhoging voor drinkwater en blusinstallaties vertrouwt meer dan de helft van de gebouweigenaren in Nederland op het advies en de producten van Duijvelaar Pompen. En dat geldt ook voor het onderhoud en service aan de installaties in het veld

Bekijk het dealernetwerk

Dealer netwerk2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok