Vacatures - Maak van water je werk

Werken bij Duijvelaar Pompen

Mensen maken het verschil bij Duijvelaar Pompen. Onze processen zijn geautomatiseerd omdat dit de kwaliteit en de kosten ten goede komt, maar overleg en controle is mensenwerk. Mensen werken samen, inspireren elkaar en houden elkaar scherp. Om uiteindelijk de beste pompen en installaties te maken voor onze klanten.

We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden pompen vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Dat geeft ons een unieke positie. Zo kunnen we individuele wensen en verbeteringen snel implementeren. Alle kennis en kunde is immers altijd voorhanden.

  • 16.000 m2 productieoppervlakte in Nederland
  • 335 medewerkers
  • Productiecapaciteit 100.000 pompen | 6.000 installaties per jaar
  • Ontwikkeling | Productie | Verkoop | Service
  • Export naar 100 landen


Meer over ons bedrijf


'Alle kennis en kunde op één locatie.'


Kom jij jezelf en ons bedrijf verder ontwikkelen?

Wij zoeken enthousiaste nieuwe collega's voor de volgende functies:

Mechanical Engineer

Zoek jij graag in ieder detail een verbetering en vind je het leuk om je alle verschillende technische aspecten van ons ontwikkeltraject compleet eigen te maken? Dan hebben wij een veelzijdige functie voor je als Mechanical Engineer in ons team op de afdeling R&D.

Lees meer

Commercieel Medewerker Global Sales

Om ons team in de binnendienst te versterken zoeken wij een enthousiaste collega die onze internationale verkoopkantoren tijdens het gehele ordertraject optimaal gaat ondersteunen. Heb jij gevoel voor techniek en commercie en voel je je op je plaats in een dynamische internationale omgeving?

Lees meer

Commercieel / Administratief Medewerker

Kom jij op afdeling verkoop Replacement de verkopers binnen- en buitendienst ondersteunen?

Als commercieel / administratief medewerker ondersteun je jouw verkoopteam met administratieve, organisatorische en commerciële werkzaamheden in de meest brede zin. Wij zoeken een collega voor de afdeling die zich richt op gebouweigenaren.

Lees meer

Monteur Assemblage

Op de afdeling Assemblage stellen wij iedere pomp op klantspecificatie samen. Daarbij maken we gebruik van een pick to light systeem. Zo bouw je op een dag vele verschillende pomptypen achter elkaar. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar handige Monteur.

Lees meer

Servicemonteur Zeeland

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Rotterdam / Rijnmond om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Noord-Brabant

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Noord-Brabant om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Operator

Voor onze afdeling Productie zoeken wij een Operator die zich wil ontwikkelen om onze grotendeels geautomatiseerde processen in de productie eigen te maken en te verbeteren, kwaliteit van de onderdelen te borgen en collega's te ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Lees meer

Product Manager Pompen

Door uitbreiding van het portfolio van onze verticale pompen zoekt het team van Product Management versterking. Dus vind je het leuk om een brug te slaan tussen techniek en commercie en pak je in projecten graag een proactieve rol? Dan hebben we een veelzijdige functie als Product Manager voor je waarin je meteen meedraait in het ontwikkeltraject van de nieuwste productreeks.

Lees meer

Servicemonteur Midden-Nederland

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Midden-Nederland om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer


2023 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok