Vacatures - Maak van water je werk

Commercieel Medewerker

Ter uitbreiding van het huidige Legionellateam zoeken wij een nieuwe collega. Dit team is gespecialiseerd in onze dienstverlening op het gebied van legionellapreventie. Je wordt mede verantwoordelijk voor uiteenlopende ondersteunende werkzaamheden.

Lees meer

Mechanical Engineer

Voor onze afdeling Competence Centre Products, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van onze pompen en installaties, zijn we op zoek naar een Mechanical Engineer om ons team te versterken.

Lees meer

Servicemonteur Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Amsterdam om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Arnhem

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Arnhem om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Eindhoven

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Eindhoven om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok