Werkvoorbereider service


Met tienduizenden pompinstallaties in onderhoud in heel Nederland en ruim 50 servicemonteurs die er voor zorgen dat deze installaties in tip top conditie blijven, is een goede voorbereiding noodzaak. Alleen zo kunnen onze monteurs zo efficiënt mogelijk werken en onze klanten 24/7 ondersteunen met betrouwbare oplossingen.

Om storingen en opdrachten technisch te beoordelen, intern en extern alles goed af te stemmen en te zorgen dat de monteurs de juiste materialen bij zich hebben, zijn we op zoek naar een technische duizendpoot met gevoel voor communicatie.


WERKEN ALS WERKVOORBEREIDER SERVICE
"Binnen jouw regio ben je de technische schakel tussen de interne en externe klant."Tijdsindeling per week


Als werkvoorbereider heb je een veelzijdige functie. Je doet de technische beoordeling van de werkbonnen, neemt storingen aan, stemt telefonisch de werkzaamheden intern en extern af en zorgt dat de monteurs beschikken over de juiste materialen.


Duijvelaar Pompen heeft de grootste, landelijke 24/7 serviceorganisatie voor drukverhogingsinstallaties in Nederland. De afdeling zorgt voor het plannen en uitvoeren van preventief onderhoud, storingen, reparaties en vervangingen van de pompinstallaties voor de aanvoer en afvoer van water in woongebouwen, kantoren, parkeergarages, ziekenhuizen, etc.

Als werkvoorbereider werk je samen met een planner, een administratieve kracht en een groep monteurs. Samen zorg je dat alle werkzaamheden in jullie geografische gebied goed worden uitgevoerd. Binnen het team ben jij de allrounder die het technische deel van de werkzaamheden extern en intern organiseert en coördineert.


Technisch controleren, storingen aannemen & opdrachten coördineren

Voor deze functie heb je een goede kennis van techniek nodig. Op de binnendienst ben je de technische schakel tussen verkoop en uitvoering. Je controleert de adviesbonnen van de monteurs en checkt of de verkooporders die worden gemaakt overeenkomen met de werkzaamheden die de monteur heeft aangevraagd.

Bij storingen ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je neemt de storing aan en probeert eerst met de klant te kijken of je ze telefonisch kunt helpen. Als dit niet kan, dan zorg je dat de planning wordt aangestuurd om een bezoek te brengen en check je of de monteur de juiste materialen in zijn bus heeft om het op te lossen.

Je bent dus een groot deel van de dag aan de telefoon om met de klant, monteur, verkoop en het bedrijfsbureau af te stemmen welke materialen wanneer nodig zijn om de werkzaamheden uit te voeren.

Om te zorgen dat de monteurs de juiste materialen meekrijgen voor hun opdrachten coördineer je dat ze op tijd klaar liggen en doe je altijd nog even een fysieke check in het magazijn, voordat de materialen worden verzonden of worden opgehaald door de monteurs.

Naast de telefoon en de technische zaken zit er natuurlijk ook wat administratie binnen de functie, zoals het verwerken van retour materialen en het up-to-date houden van de bus voorraad.

Wat biedt deze functie jou?

  • Veel afwisseling en verantwoordelijkheid om met de juiste technische beoordeling en coördinatie de werkzaamheden van de monteurs voor te bereiden
  • Een enthousiast en flexibel team waarmee je gezellig en goed kunt samenwerken.
  • Uitgebreide producttrainingen en praktijkgerichte workshops
  • Een leuke baan binnen kantoortijden
  • Een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij voor deze functie?

  • Een technische achtergrond is een voorwaarde om onze klanten te kunnen ondersteunen, werkbonnen te beoordelen en intern de juiste processen aan te sturen. Je leert van ons de fijne kneepjes van de pomptechniek, maar je hebt wel MTS werk- of denkniveau, richting elektrotechniek / werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Een oplossingsgerichte teamspeler met proactieve instelling om zaken snel op te pakken
  • Je hebt veel verschillende werkzaamheden en er zijn regelmatig urgente zaken die je direct moet oppakken. Je bent daarom goed in prioriteiten stellen, structuur bepalen en eigen planning bewaken.
  • Je hebt veel contact met collega's en klanten. Daarvoor moet je duidelijk, efficiënt en klantvriendelijk communiceren.
  • Ervaring met een uitgebreid ERP systeem is een pré.


Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met:

Saskia Wolthuizen | Hoofd Binnendienst Service | 0172-488392

Linda Kapteyn | Manager HR | 0172-488388

We ontvangen je sollicitatie graag via e-mail hr@dp.nl of via onderstaand sollicitatieformulier

solliciteer als werkvoorbereider service


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok