​
Terug naar overzicht

Nederlandse innovatie en maatwerk op Aqua Nederland

14 maart 2023

Experimenteren met ons pompenlab, uw installatie op afstand bewaken of een demonstratie van onze nieuwste pompbesturing; het is zeker de moeite waard om onze stand op Aqua Nederland even te bezoeken. U vindt ons op stand D122.

Om tafel met de makers

Alle pompen en installaties op onze stand zijn ontworpen en gemaakt in Nederland. Zo'n eigen fabriek maakt ons niet alleen enorm flexibel in de specificaties van een pomp of installatie, het zorgt er vooral voor dat we alle kennis in eigen huis hebben en snel kunnen schakelen als dat nodig is. Best handig als een adviseur op locatie direct de vertaalslag kan maken van applicatie naar pompoplossing.

Innovaties

Onze adviseurs komen graag bij u op locatie, maar om te laten zien wat de nieuwe DP-Control pompbesturing voor functies heeft, moet u toch echt even naast de installatie staan. Dan kunt u gelijk even kijken met welke innovatieve techniek wij installaties 24/7 op afstand kunnen bewaken.

Drink- en proceswatertoepassingen

Onze verticale en horizontale RVS-pompen, insteekpompen en pompbesturing vormen de basis voor vele industriële processen. Plastchem, Engie, Medoclean en Jures zijn zomaar een aantal voorbeelden van klanten die vroegen om meer dan een standaard installatie. En ook het pompenlab en de installaties van onze processen in de fabriek, zoals de testinstallaties van de assemblage en unitbouw, zijn volledig opgebouwd uit eigen pomptechniek.

Zorg voor waterafvoer

Een pompput verwacht u misschien niet direct op onze stand, maar ook voor afvoer van water denken wij graag mee in een (maatwerk) oplossing. Zo zorgen onze installaties in gebouwen als de NHOW Hotel of Westfield Mall of the Netherlands, dat water betrouwbaar wordt afgevoerd.

Nog geen kaarten voor de Aqua Nederland? Registreer dan gratis via deze link.2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok