PlastChem, Hardenberg

Voor de nieuwe fabriek van het bedrijf PlastChem in Hardenberg, leverden wij in samenwerking met Engberink Technische Installaties drie drukverhogingsinstallaties.

Twee Utility Line drukverhogingsinstallaties (HU3-1 UL VF125/2-2 SVP / HU4-1 UL VF 85/2-1 SVP) zorgen voor voldoende koelwater voor de productieprocessen in de fabriek. De koelwaterinstallatie verpompt het koelwater uit een bufferkelder (koudwater) door de fabriek. Opgewarmd retourwater uit de fabriek komt in een tweede bufferkelder (warmwater) uit.

De tweede installatie verpompt het opgewarmde water door meerdere warmtewisselaars waarna het gekoelde water weer in de koudwaterbufferkelder uitkomt.


Bij het ontwerp van deze installaties is al rekening gehouden met toekomstige uitbreiding van de fabriek en daarmee de toenemende waterbehoefte. De installaties zijn beiden voorbereid op het bijplaatsen van een extra pomp.

Een Premium Line drukverhogingsinstallatie (HU2 PL V 6/4 VC) voorziet het kantoor van voldoende drinkwater en druk.Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok