…..voor proceswaterinstallaties

In het complete assortiment van proceswaterinstallaties staat het gebruik van duurzame materialen en constructies centraal om continuïteit in de processen te garanderen. Of het nu gaat om een kleine onderbrekingsinstallatie voor een aquarium die wij uit voorraad leveren of een speciaal ontworpen 6-pomps installatie voor watervoorziening op een recreatieterrein die wij in onze moderne productiefaciliteit in Alphen aan den Rijn snel voor u kunnen assembleren, kwaliteit staat altijd voorop.

Hydro-Unit drukverhogingsinstallaties

de betrouwbare basis voor hoogwaardig proceswatertransport op iedere schaal

Mensen maken het verschil bij Duijvelaar Pompen. Techniek, geautomatiseerde processen en hoogwaardig materiaal zijn de basis voor een goed product, maar het afwegen van klantwensen en deze vertalen naar een ontwerp dat tot in detail aansluit op de behoefte, is mensenwerk. Mensen werken samen, inspireren elkaar en houden elkaar scherp. Om uiteindelijk de meest veilige, energiezuinige en betrouwbare drukverhogingsinstallaties te maken voor onze klanten.

We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden drukverhogingsinstallaties vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Dat geeft ons een unieke positie. Zo kunnen we voor ieder gebouw of proces snel een maatwerk installatie leveren en is ondersteuning altijd dichtbij.


Onze drukverhogingsinstallaties onderscheiden zich door slimme innovaties die zorgen voor meer veiligheid, efficiency, duurzaamheid én installatiegemak.

De uitgebreide product-range biedt oplossingen voor elke schaal. Bijvoorbeeld voor schoonwateraanvoer in levensmiddelenfabrieken tot koelwatertransport in de metaalverwerkende industrie en volledige drukverhogingsinstallaties voor R.O.-installaties.


Single Line

Professionele 1-pomps drukverhogingsinstallatie met drinkwaterkeur

De Hydro-Unit Single Line is een hoogwaardige reeks 1-pomps drukverhogingsinstallaties die in de compacte uitvoering vaak wordt toegepast in kleine ruimtes en met de hoogste capaciteit de betrouwbare basis is in industriële toepassingen.

Lees meer

Premium Line

Compacte standaard voor watertransport in processen

De standaard voor middelgrote schoon- en drinkwaterprocessen. Ontwikkeld voor legionellaveiligheid en betrouwbare, efficiënte drukverhoging. De uitgebreide product range voorziet in optimale oplossingen in de meest uiteenlopende toepassingen.

Lees meerHydro-Unit Premium Line drukverhogingsinstallatie

Utility Line

Veelzijdige krachtpatser voor veeleisende toepassingen

Voor uitzonderlijk zware, zeer veeleisende toepassingen waar de Premium Line qua capaciteit of materiaalspecificatie niet volstaat, biedt de Utility Line uitkomst. Deze krachtpatser kan in nauw overleg met onze R&D en afdeling Unitbouw volledig worden afgestemd op individuele specificaties.

Lees meer


2020 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok