Onze pompen en installaties zorgen voor betrouwbare waterdruk of waterafvoer in uiteenlopende applicaties. Zo vertrouwen woongebouwen, ziekenhuizen, campings, hotels en industrie op onze kwaliteit en expertise. Bij iedere pompinstallatie kan onze klant er op rekenen dat deze volledig is doorgerekend en precies op maat is ontworpen en gemaakt, zodat de installatie doet wat de gebruiker ervan verwacht.

Sommige projecten vragen in de opname en / of uitvoering om extra expertise en voorbereiding. Voor dit soort grotere opdrachten hebben we een team projectleiders in huis; technisch, organisatorische experts die onze verkopers en service technici ondersteunen. Een van onze toppers gaat binnenkort met pensioen en dus zoeken we een enthousiaste pomptechneut die we gaan klaarstomen als zijn opvolger.


WERKEN ALS TECHNISCH PROJECTLEIDER SERVICE


Als jouw voorbereiding ervoor zorgt dat je binnen de beperkte ruimte die je hebt toch veilig een volledige pompinstallatie in de kelder krijgt, dan ben je goed in je werk.Een voorbeeld van alle werkzaamheden die binnen jouw projecten vallen:
 • Ondersteunen van onze commerciële afdelingen in de gesprekken bij onze klant
 • Initiëren en voorzitten van kick-off meetings
 • Opnemen, inmeten en dimensioneren van installaties tot in detail en uitwerken in een rapport
 • Maken van diverse berekeningen t.b.v. het ontwerp van schakelpanelen
 • Uitvoeren van metingen om berekeningen te valideren.
 • Werkplekinspecties, uitleggen en opstarten van het werk bij aanvang aan de servicemonteurs
 • Deelnemen aan bouwoverleg van de klant indien noodzakelijk
 • Opleveren van het werk en uitleg geven over de werking
 • Technische feedback terugkoppelen aan de ontwikkelaars van Duijvelaar Pompen
 • Afhandelen van eventuele klachten na uitvoering van het werk
Als technisch projectleider service zorg je dat grotere opdrachten goed worden ontworpen en de werkzaamheden op de dag van montage vlekkeloos verlopen. Om dat te realiseren moet de opdracht tot in detail worden opgenomen, de juiste voorbereidingen worden getroffen en het complete plan van aanpak intern en extern worden afgestemd. Jij weet meerdere van dit soort projecten naast elkaar te draaien, krijgt de juiste mensen op een lijn en streeft daarbij altijd naar een kwalitatief hoogwaardige realisatie.

In de basis zorgt de afdeling service ervoor dat de vele duizenden pompinstallaties die bij ons in onderhoud zijn in uitstekende conditie worden gehouden, dat nieuwe installaties vakkundig worden geplaatst en calamiteiten zo snel mogelijk worden opgelost. Alle werkzaamheden die daarmee te maken hebben, van planning tot plaatsing en van adviesbon tot onderdelen regelen worden uitgevoerd door de afdeling Service.

Een groot deel van de installaties die wij vervangen of plaatsen kunnen, door de technische kennis van onze verkopers, als een 'reguliere order' in de systemen worden gezet. De opdracht wordt vervolgens ingepland en uitgevoerd door onze ervaren service technici. In alle gevallen dat er extra maatwerk nodig is, wordt de opdracht aangestuurd door een technisch projectleider.

Goede voorbereiding is de basis
In alle opdrachten die wij uitvoeren streven we naar 'one time fix' oftewel, we doen het graag in één keer goed en laten niets aan het toeval over. Ieder project start daarom met een gedetailleerde vooropname. Dat kan bijvoorbeeld een uitvoerige flowmeting zijn om de juiste capaciteit van de installatie te bepalen, maar ook het volledig in kaart brengen of inmeten van de leidingen, het verzamelen van randvoorwaarden voor de besturing, documenteren van de aanvoerroute of inventariseren van de juiste locatie. Al onze projectleiders hebben dan ook een uitstekende technische kennis op gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

Eenmaal geïnventariseerd en in kaart gebracht, moeten alle processen door jou worden aangestuurd. Jij zit om tafel met engineering voor de juiste tekening, zorgt voor een calculatie op maat in de offerte, vraagt de juiste hulpmiddelen of vergunningen aan, maakt een gedetailleerd plan van aanpak en spreekt het complete project door met de klant én de collega's die de installatie gaan plaatsen. Meerdere van dit soort projecten naast elkaar draaien vraagt dan ook om een aanpakker met organisatietalent die van nature altijd de juiste manier weet te vinden om constructief samen te werken.

Jij hebt alles onder controle
Ook bij de plaatsing pak jij de rol van coördinator. Je start het werk op en stuurt de verschillende partijen en collega's aan. Tijdens de uitvoering ben jij zowel voor collega's als de klant het aanspreekpunt voor vragen en zie je er op toe dat het werk volgens planning verloopt. Als de werkzaamheden zijn afgerond ben jij degene die de controleert en het project uiteindelijk oplevert aan de klant.
"Ieder project kent zijn eigen uitdagingen, jij bedenkt overal een oplossing voor en weet het zo te organiseren dat er altijd een hoogwaardige installatie wordt gemonteerd."

Wat biedt deze functie jou?

 • Een verantwoordelijke baan waarbij je jouw technische expertise op veel verschillende praktijksituaties kunt toepassen.
 • De ruimte om op een eigen manier de projecten naar het hoogste kwaliteitsniveau te trekken.
 • Je bent in een project verantwoordelijk van opname tot oplevering. Hierdoor zit er veel afwisseling in je werkzaamheden.
 • Een proactieve, coördinerende rol waarin je continu schakelt tussen verschillende kennisniveaus en zoekt naar hoe je mensen kunt verbinden.
 • Wij stellen uitgebreide middelen ter beschikking om je werk goed te kunnen uitvoeren, zoals: een tablet, telefoon, leaseauto en overige gereedschappen en apparatuur.
 • Een uitgebreid inwerktraject, waarin je kennismaakt met alle disciplines binnen onze organisatie en geruime tijd meeloopt in de functie van servicetechnicus om je alle pompkennis eigen te maken.

Wat vragen wij voor deze functie?

 • Voor het coördineren van meerdere projecten naast elkaar, pak je werkzaamheden gestructureerd op, kun je goed schakelen en weet je duidelijk prioriteiten te stellen.
 • Je werkt en denkt op HBO-niveau en hebt bij voorkeur ervaring als technisch projectleider. Daarnaast is een gezonde dosis eigen initiatief en probleemoplossend vermogen onmisbaar in deze functie.
 • Projecten vragen vaak om een besturing op maat. Je voelt je dan ook thuis in de wereld van de meet- en regeltechniek, PLC-besturingen en andere relevante technieken.
 • Op locatie ben jij ons visitekaartje en aanspreekpunt voor de klant. Je hebt daarom een vriendelijke, klantgerichte instelling en mensen zien in jou inhoudelijk een goede gesprekspartner.
 • Je communiceert vloeiend in het Nederlands en weet je ook in het Engels goed uit te drukken.
 • Je bent praktisch en daarom niet bang om vieze handen te krijgen.

Wil je meer informatie over de functie?

Richard de Vries
Hoofd Buitendienst Service| 0172-488345 | hr@dp.nl
VOORBEELDEN UIT DE PRAKTIJK


Hoge Heeren in Rotterdam

Op deze locatie moest de installatie worden vervangen zonder dat het water eraf ging. De projectleider heeft hier niet alleen een rol in de projectopname en het ontwerp, maar ook in het regelen van een tijdelijke noodvoorziening en het afstemmen met de gemeente.

Bekijk hier de details van het project

Camping de Berenkuil in Grolloo

Om de piekbelasting op deze camping op te vangen hebben we een complete reinwaterkelder ontworpen, geplaatst en drinkwaterveilig opgeleverd.

De juiste berekeningen, afstemming met de partijen en samenwerking met collega's waren onmisbaar om dit project tot een succes te maken.

Bekijk hier de details van het project


Plastchem in Hardenberg

Voor deze kunststoffabrikant leverden we twee drukverhogingsinstallaties die zorgen voor voldoende koelwater in de productieprocessen.

In de opname heeft de projectleider al rekening gehouden met een eventuele uitbreiding van de fabriek. De installaties en besturing zijn zo ontworpen dat er eenvoudig een extra pomp aan kan kan worden toegevoegd.

Bekijk hier de details van het project


2022 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok