Amstel Tower, Amsterdam

Direct naast het Amstelstation verrijst een honderd meter hoge toren met 192 innovatieve stadsappartementen. Naast de woontoren wordt voor de Duitse keten Meininger een hotel met 186 kamers ontwikkeld. Ook komt er een parkeergarage met 171 plekken en op de begane grond twee horecaunits.

In overleg met Duijvelaar configureerde Spindler Rotterdam, voor 3 drukzones ieder een passende 3-pomps drukverhogingsinstallatie. Daarnaast zorgt een 3-pomps brandblusinstallaties ervoor dat de brandweer bij calamiteit voldoende druk en water heeft om de hogere etages te blussen.

Om regenwater af te voeren uit de parkeergarage zijn 2 (meer-pomps) vuilwaterinstallaties voorzien. Duijvelaar Pompen bepaalde capaciteit, druk en samenstelling van installaties, rekening houdend met het oppervlak van het maaiveld en belendende gebouwen, piekbelasting, te overbruggen transportafstand en hoogteverschil, grondwaterpeil, grondsoort, belasting/gewicht voertuigen, etc. De putten met leidingwerk en pompen zijn af-fabriek geïnstalleerd en kunnen snel en precies op locatie worden ingepast.

Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok