CoolTower Rotterdam

Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, komt The CoolTower. Een in het oog springende witte woontoren van 154 meter. Hiermee het hoogste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam.

Het gebouw van 51 verdiepingen biedt onderdak aan verschillende commerciële ruimtes en 283 appartementen en luxe penthouses. Het gebouw wordt naar verwachting in 2022 opgeleverd, maar veel belangrijke voorzieningen zijn al geplaatst.

Duijvelaar Pompen mocht in opdracht van Spindler Installatietechniek de pompinstallaties voor dit mooie project leveren.

Blusvoorziening

Wij calculeerden en produceerden de 3-pomps brandpompinstallatie met maatwerk schakelkast om de aanvoer van bluswater te garanderen.

Veilig en betrouwbaar drinkwater

Ook voor een comfortabele douche en veilig drinkwater uit de kraan kunnen de toekomstige bewoners vertrouwen op de expertise van Duijvelaar.

3 Drukverhogingsinstallaties van verschillende grootte en capaciteit zorgen er straks samen voor dat er op iedere etage de gevraagde druk en capaciteit wordt geleverd, zonder daarbij onnodig veel energie te verspillen.

Beeld: V8-Architects

Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok