Zorghotel 'Resort Duinenwater' Knokke-Heist

Gelegen in de polders van het mondaine kustplaatsje Knokke-Heist, biedt Resort Duinenwater een combinatie van rust, vakantiegevoel en familieplezier.

Naast woningen en appartementen biedt het complex mogelijkheden om te sporten en te zwemmen in het splinternieuwe zwembadcomplex, golfen op de nieuwe 27 holes golf of gebruik maken van de vele watersportfaciliteiten op en rondom het 11 hectare meer. Winkelen kan op het centrale marktplein met de vele gezellige shops en restaurantjes.

Voor het zorghotel in het resort, mocht Duijvelaar de brandblusunit leveren als watervoorziening aan de sprinkler-installatie.

Niets is zo belangrijk als een brandveilig gebouw. Duijvelaar Pompen weet dat als geen ander. Als specialist in drukverhogings-installaties en pompen voor aanvoer van bluswater delen we graag met u onze vakkennis. Advies, ontwerp, levering, montage en onderhoud.

Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok