Van der Valk Hotels en congressen, Nederland

Het succesvolle Van der Valk gaat binnenkort weer 3 nieuwe Congres Hotels openen. De bouw in Enschede, Lent en Oostzaan is in haar laatste fase aangeland. Installatiebedrijf Linthorst Techniek in Wenum zorgt ook in deze nieuwe complexen voor perfect functionerende, betrouwbare installaties. Voor de drukverhoging kiest Linthorst voor Duijvelaar installaties, omdat Duijvelaar zich, naast de product kwaliteit, onderscheidt met professioneel advies, proactief meedenken en betrouwbare service.

Voor de Van der Valk hotels is gekozen voor een Hydro-Unit uit de Utility Line, vanwege de benodigde capaciteit, toegankelijkheid bij service en de mogelijkheid te koppelen aan het gebouwbeheersysteem.

Van der Valk en Linthorst Techniek hebben een jarenlange relatie met Duijvelaar. In het ontwerptraject staan de Adviseur in de buitendienst bij Duijvelaar Pompen, en zijn technische collega's paraat voor vragen en berekeningen. En als er na oplevering ondersteuning nodig is, wordt daar snel op gereageerd. Zo nodig op locatie, met de mensen en middelen die daar op dat moment voor nodig zijn.

Ook voor het onderhoud en storingshulp wordt Duijvelaar ingeschakeld. Zodat de installaties altijd in prima condities zijn, en dus ongevoelig voor storingen. En mocht er onverhoopt toch storing ontstaan, dan is de 24/7 storingsdienst van Duijvelaar snel ter plaatse.

Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok